Påsklovs kryssning.. 7 - 8 April 2010

Nu har vi äntligen åkt på den efterlängtade kryssningen... Tjejerna har varit alldeles till sig av förväntan :)) Vi vakna på onsdags morgonen och börja med lite frukost.. Emma och Ebba tog en dusch efter det blev det packa av... det ena med det andra skulle med :)) Alla vet ju hur tjejer fungerar och det sitter nog i från första början av våra liv hur vi ska vaaa,, (tjejer alltså) det slår ju aldrig fel ....... eller har någon ett annat svar???


När vi hade packat klart,, fixat i ordning oss började vår resa med en promenad till Maria och Co..


Vi tog oss vidare ner till Centralstationen där vår buss väntade på oss... Väl framme i Stockholm gick vi in på terminalen där vi fick vänta ca en timme innan vi fick kliva ombord på båten..
Emma vill gärna ta hand om Tim :))


När vi kom in på båten fick vi återigen vänta ett tag innan vi fick tillgång till våra hytter... vi tog oss då en liten paus inne på Copa Cabana... tjejerna köpte äppeljuice och skålade för en trevlig resa :)))


Tjejligan :))

Vi började sedan resan med att packa upp alla våra kläder och saker.. sedan gick vi tillsammans och åt kvällsmat... efter det var det disco dans för barnen,,, dom var lite trög startade men när Maria med Tim i famnen klev ner på dansgolvet tog det fart...


Fullt ös :))

Vi sprang vidare till Copa Cabana igen för att sjunga Karaoke... Dom större tjejerna skulle minsann sjunga och skrev ner låtval osv men drog sig ur omedelbart... sååååå det var dom yngre tjejerna som fick sätta lite fart...


Här väljer dom låt... Fångad av en stormvind och Min kärlek..

dom lyckades få med sig Tiffany.. Vidare sedan var det vuxen Karaoke som dom två stora tjejerna fick hela båten att gunga med jag ljuger så bra :)) Halv tolv gick vi tillbaka till våra hytter för att lägga oss..

Morgonen vaknar vi halv åtta av storövning för personalen ombord... Tim vakna och ville inte somna om men det ville mamma så jag tog över och fick gosa med honom fram till nio då vi väckte Maria för att gå upp och äta frukost.. Efter frukosten gick vi upp på soldäck där poolen låg... vi slängde oss i och Ebba vråla TITTAAAA jag simmar :)))) Jippi... bara sådär slängde hon sig i och simma... hon var helnöjd över sina första simtag :)) Efter en härlig bad timma i bubbelpool bytte vi om för att göra oss klara för lunchen,, efter det gick vi vidare... Emma och Ebba ville göra ansiktsmålning som dom hade som en aktivitet.. sedan bar det i väg till Tax free för att shoppa lite... blev parfymer, godis, leksaker och lite smått och gott!!


Emma får fjärlien...


Ebba får fjärlien...


Resultatet på fjärilarna...


Fjärilarna ville prova att stå ute på däck också för att känna vinden :))


Ett sista förväl till vår hytt.. förhoppningsvis ses vi igen :))

Kvart i fyra var vi i land och gick raka vägen till bussen som väntade på oss...


Två trötta och nöjda tjejer...


Tim hamna i mitt knä och slockna nästan omedelbart vilket också vi andra också gjorde..mmmmmmm trötta och nöjda efter 22 timmar med mat godis och en massa skoj:))

Tack för en trevlig resa!!




Kommentarer
Postat av: Maja

Det verkar ha varit en perfekt kryssning! Kram på er!!

2010-04-09 @ 09:50:16
Postat av: Maria

Både låter och ser hur härligt ut som helst.. förstår att ni hade det bra..:-)

2010-04-09 @ 10:17:40
URL: http://www.spindelmia.se
Postat av: Anonym

Tack själv för den trevliga båtturen :):):) kram kram

2010-04-18 @ 02:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0