Long time heeee :))

Jaha jag håller visst inte vad jag lovar.. dvs att skriva mer ofta :)) Tiden rinner ju förbi jag hinner ju inte med... Dålig ursäkt men det är faktiskt på riktigt helt SANT.. jag skjuter upp det hela tiden.. jag ber om ursäkt till alla... jag har i allafall lyckats med att lägga in en länk där man kan se Patriks tandemhopp, klicka på länken i spalten till vänster och på Patriks hopp och i sökvägen skriver ni Patriks tandemhopp så kommer ni fram och får se..

Jaha vad har hänt hittills.. Jobbat, jobbat och jobbat,, kvällstid hinner man inte med så mycket mer än att äta mat och träna har jag faktiskt börja göra med min goa vän Maja.. ska väl försöka hålla kroppen i form:)) 

En massa födelsedagar har vi även hunnit med... 3:e fyllde brorsan, Daniel och min faster och för inte nämna vår fotbollsstjärna Zlatan... 5:e min bonus mamma som har funnits med i 25 år snart... 7:e Jag och Linnéa osv osv... Grattis till alla vågar!!!

Jag har även hunnit med att vara sjuk,, blev hemskickad från jobbet med rinnande snok och ett evigt hostande,, febern ville inte visa sig förrän ett par dagar senare.. men med kärlek och omtanke och så klart vitaminer blir man frisk.. eller hur mitt hjärta,, tack för du tar hand om din sjukling..




ALL I AM IS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




RSS 2.0