Leksand sommarland

Onsdagen hade vi som den ända solsäkra dagen på oss att fara till Leksand sommarland för att bada och ha skoj.. Vi gick upp halv åtta gjorde i ordning oss för att åka.. Vi var framme vid elva och de tog säkerligen en timma i kö innan vi kom in och började vårt bad äventyr.. Gos börja med fritt fall och därefter var det min tur... fy farao läskigt värre men men upp till toppen och sen var det bara att kasta sig neeeer.. jädrans vad det sved på skinkorna och ryggen men jag gjorde det i allafall.. sen blev det flera kanor som vi testade på. Gos klättra på klätterväggen och vi titta på,, åkte pariserhjul och tog lite vackra bilder över hela sommarland..











På vägen hem stanna vi i Borlänge för att äta mat och sen åkte vi hem via smedjebacken,, vi hitta ett fint ställe som Gos fiska en lite stund medans vi tog fina kort på byggnaderna samt en slaktad bil..








Semester tajm :))

Nu har vi semester hela familjen.. Vi hämta hem barnen i söndags och gjorde just inget speciellt.. Måndags morgon sov vi ut och sedan åkte vi till Ransta och för att fixa till bilen innan vi skulle ut och fara .. Anton och Albin var där och hade sovit över,, gos kolla bromsar och fyllde på olja och bytte ut torkabladen och det var verkligen ett nödvändigt ont..

Tisdagen åkte vi till Sala silvergruva och visade barnen var man fått silver ifrån.. Vi bestämde oss för att gå ner på 60 meter. Turen började med att vi fick sätta på oss extra tröjor och hjälmar.. efter det fick vi känna på en tung bly klump som det fanns silver i och sedan började vandringen neråt :))









Efter gruvan åkte vi in till Sala och åt mat och därefter tog vi en fika på Shelins konditori där en av dom gamla praktikanterna från Malmen hade öppnat tillsammans med sin bror och flickvän.. riktigt fint..
Efter det for vi och titta på lite loppis och antikt sen åkte vi vägen mot Norberg och skulle in i skogen för att hitta svamp och blåbär.. vi hittade bara ett jätteskelett och en del fästingar.. Vi åkte tillbaka via Ängelsberg som är sådant naturskönt område.. stanna efter vägen och hälsa på några kossor som stod och glodde :)) och till sist åkte vi förbi Anna och Jocke i Sura och hälsa på där blev vi i några timmar och sedan åkte vi hem och gjorde kväll..






Gos & BP skylten!

När vi var i Stockholm på sightsing runda så åkte vi förbi BP skylten som dom bevarat från den gamla macken som tidigare stod där, antar att skylten är K-märkt. Gos ställde upp sig för ett förevigat ögonblick! Titta så tjusigt!
Puss och kram älskar dig hjärtat!!


Foto: Maria eller Stefan :))

Åh som vi har mysiga stunder :))

Finns det något ljuvligare än att få gosa och nosa lite på mjuka bebisar?? Gos har ju fått en liten systerson som ännu heter lilleman och han är så otroligt söt en helt perfekt liten krabat som jag får gosa med ganska ofta och det är som balsam för själen... Jag myser lika mycket varje gång...


Lilleman hemma hos oss på besök med sin mor och far!


Jag fick äran att få träffa lilleman på BB! Tack Maria och Stefan!!

SEMESTER JiiiPPI :))

Åh äntligen är den efterlängtande semestern här.. Vädert kan man ju säga vad man vill om men det har gjort att jag satt igång en hel del projekt här hemma :)) Ska verkligen kasta massor med saker på tippen.. man spar och spar och  tammetusan sakerna samlar ju bara damm.... nä skulle man behöva något av det man kastar får man väl köpa nytt.. svårare än så är det ju inte :))

Så vad har vi hunnit med!!! Vi har varit på en lite tur till Barkaby Outlet och shoppa lite kläder fanns tyvärr inte så mycket som man hoppats på och när man väl fann något av intresse stämde ju inte direkt storlekarna... men jag fick ett par basketdojjor och en jättefin kofta av min gos.. tack hjärtat mitt:)) efteråt bar det iväg till Stefans lägenhet på söder och varsin pizza på haket runt hörnet :)) Strax därefter mötte vi upp farbror Arne och Irene som hade unnat sig en härlig promenad på stockholms gator.. och det sista besöket gjorde vi hos brorsan där hela gänget var samlat och vi drack efterlängtat kaffe innan vi vände tillbaka till Västerås.. en skön och avslappnande härlig dag!


Min älskling och jag


Foto: Maria

Hej och hå !!

Det var ett tag sedan jag skrev... en hel del har hänt och vardagen är som vanligt :):)
Det är endast två arbetsdagar kvar innan semestern börjar på tre härliga veckor,, hoppas bara att det blir kanon väder så man kan få sig en schysst bränna och känna sig utvilad innför höstens kommande dagar..

Som sagt, , Patriks syster och Stefan har fått en jättesöt son som fortfarande heter lilleman :)) ´Det blir nog något snart.. I HOPE :)
Min kära lilla dotter har fyllt hela 7 år och hon är så stor.. skolan börjar på allvar snart!! Vi hade kalas för henne i trädgården och fick många överraskande gäster vilket gjorde hela dagen jättebra..

Mitt näst äldsta kusinbarn blev överraskad med ett 20 års kalas här hemma på gården också,, mycket trevligt med hela släkten och gästande vänner god mat och dryck och schysst musik...

Kommer med fler inlägg när semestern börjar tills dess skepp o hoj !!


Gos och brorsan i torpet


Emma blåser ut ljusen dom 7


Jenny och Malte myser


Emma


Ebba


Vår goa Gammelmormor och mormor 86 år


Daniel  19 år och Ture 91 år = barnbarns barn och gammelfarfar :)



RSS 2.0